Favorit Serier

Pretty Little Liars
"Aria, Spencer, Emily och Hanna var ett gäng tjejer som fördes samman av den väldigt maktfulla Alison. Allting var 'bra', tills Ali mystiskt försvann. De fyra tjejerna tappade kontakten. Ett år senare hittas Alis kropp. Alis död för de fyra tjejerna samman igen. Vem är personen med signaturen '--A'? som verkar vara överallt och ingenstans och verkar veta de fyra tjejernas mörkaste hemligheter? Never trust a pretty girl with an ugly secret."
 
"Glee utspelar sig på McKinley High, en helt vanlig skola i Ohio och karaktärerna är helt vanliga ungdomar. Spanskläraren Will Schuester, som kallas för Mr. Schue av eleverna, bestämmer sig för att ta över Glee-kören efter att hans föregående kollega anklagats för att ha besvärat elever sexuellt."
 
”New Girl” är en ny komedi med Zooey Deschanel i huvudrollen. Hon är en quirky och söt tjej i 20-års åldern som efter att blivit dumpad flyttar in med tre singelkillar. Där stöter de på svårigheter då de ska vänja sig vid att leva tillsammans, samtidigt som killarna gör sitt bästa för att muntra upp henne och få henne ut på banan igen."
 
 
 
Den här serien går inte ens att förklara för den är så störd och bra. SE DEN ASSÅ. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Linnea, 17 år, upptagen, bor i Umeå, går frisör andra året på dragonskolan.

RSS 2.0